Мнения и коментари

18 коментара

 • Вълкова

  12.08.2019

  Д-р Каменов, позволете ми да изразя – моите горещи благодарности, за положените топли грижи, мило отношение и съпричастност към болката ми. Малко са думите, с които мога да опиша своята признателност за професионалната помощ, която ми оказахте. Там, където болката, студът и страхът сграбчват сърцето. Там, където човек се загубва в лабиринта на страданието, единствената нишка, която може да те изведе от бездната на небитието, е всеотдайността на хората с бели престилки и големи сърца!
  Вашето сърце е толкова голямо!
  Вие сте не само професионалист в работата си, но и човек с душа, който изживява болката заедно с пациента.
  Благодаря Ви за неуморния труд и благородство, за компетентните грижи към пациенти и близки и за безкористното внимание, което ни отдавате без да се щадите. Има мигове, които променят целия ни живот, има и такива, които ни карат да преосмислим всичко, да живеем по-пълноценно, по-мъдро, по-смислено… В един от тези мигове от моя живот до мен се оказахахте Вие.
  БЛАГОДАРЯ!

 • И. Кадийска

  21.05.2019

  Много благодарности за прекрасното отношение и професионализма, въпреки неразборийте в здравната система.

 • Анонимен

  01.12.2018

  Перфектен сте !

 • Анонимен

  25.06.2018

  Респект и уважение д-р Каменов!

 • Анонимен

  25.06.2018

  Невероятен сте д-р Каменов! Прекланям глава пред професионализма Ви и не само! Рядко се срещат лекари с такава добра душа, загриженост и всеотдайност! Ценим Ви!
  Признателност и респект!

 • Виолета Стоянова

  05.03.2018

  05.03.2018
  Виолета Стоянова
  Впечатлена съм от професионализма на д-р Каменов, от спокойното разяснение на методиката и процеса на лечението ми. Даде ми два варианта и избор, като ме насочи към европейските практики, които използва в своята работа. Още от втората инжекция имам подобрение. Това не можах да го постигна след 4 месечен курс на лечения с типичните магнитни процедури и раздвижващи рехабилитационни гимнастики и то в специализирани за това лечебни заведения. Поздравявам, Ви д-р Каменов, че практикувате професионализма, уменията, знанията си тук в България, а не извън нейните предели!

 • Юлиана

  18.01.2017

  Доктор Каменов, Вие сте уникален лекар и човек! Радвам се, че познавам един от най – добрите специалисти в България ! Благодаря за отношението, за професионализма и за постигнатия резултат ! Успех ! Уникален специалист!

 • Анонимен

  05.01.2017

  Успешен, изключителен професионалист и човек…. Истински благородник! 🙂

 • Анонимен

  15.05.2016

  Ана
  Благодаря за грижите, вниманието и компетентността. Бъдете горд от постигнатото.

 • Анонимен

  09.04.2016

  cvetaAlex

  Бъдете здрав,все така устремен,успешен и полезен за нас.

 • Цв. Алексиева

  02.04.2016

  Адмирации за Вашият професионализъм. И търпението към капризни пациенти.

 • В. Монева

  04.03.2016

  Д-р Каменов, Вие впечатлява с отношението си към пациента – вниманието, спокойствие, търпението с което обяснявате проблема, говори за Вашата обич към професията и към пациентите обърнали се към Вас. Задълбоченост, аналитичност, изключителен професионализъм при точното поставяне на диагноза и препоръка за лечение – това е Вашата визитка. Рядко се срещат такива лекари у нас!
  Можем да се гордеем, че такъв достоен специалист като Вас е решил да остане в България!
  Благодарим Ви!
  Бъдете здрав!

 • Борислав Деянов

  09.02.2016

  Много търпелив и отзивчив доктор. Днес бях в Исул – травма на ръката. Бях силно впечатлен от спокойствието, търпението и професионализма на д-р Каменов при поставяне на диагнозата и пояснение на курса на лечение. Желя много професионални успехи. ПП – ще пиша повторно след провеждане на лечението.

 • М. Иванова

  08.02.2016

  За такива специалисти трябва да се говори всеки ден – трябва да се популяризират, подкрепят и поощряват! Д-р Каменов, Вие сте не само професионалист, прецизен в работата си, всеотдаен, но имате невероятно отношение към пациентите, което в днешно време не всеки има! Желая Ви много професионални успехи!

 • Ирина Н.

  01.02.2016

  Невероятен специалист и човек!
  Успех!

 • Nikolay

  26.01.2016

  Радва ме стремежа на д-р Ивайло Каменов към постоянно усъвършенстване.
  Но за мен са най – важни отзивите на доволните пациенти които чувам за добре свършена оперативна дейност от младия специалист!

 • Гергов

  26.01.2016

  Успех Иво!

 • Rositsa

  26.01.2016

  Най – добрият и отзивчив Доктор !!!!

Вашият коментар

УМБАЛ "Царица Йоанна"
Клиника по Ортопедия и Травматология
гр. София, Ул. "Бяло море", 8
тел: 0888 886 612
e-mail: ip_kamen@abv.bg

23 ДКЦ
гр. София, кв. "Хаджи Димитър", ул. "Клисура", 20
тел: 0888 790 203

Частен лекарски кабинет
гр. Видин, ж.к. "Христо Ботев", бл. 4
Прегледи след предварителна уговорка на тел. 0888 886 612